Lichaamsbehandelingen

about me
Lichaamspeeling

Er wordt gewerkt met de zeezoutpeeling van Jean d’arcel op basis van zout en algen vermengd met een sesamolie die bekend staat om zijn verbetering van de doorbloeding en zijn ontgiftende werking. Al dan niet gewenst kan gekozen worden om een etherische olie toe te voegen.

Werking van een peeling:

Een peeling gaat de huid diep reinigen, de dode huidcellen worden verwijderd, gaat extra mineralen aan de huid toevoegen en de huid ontvankelijker maken voor de verdere verzorging.

Deze behandeling is zeer sterk aan te raden aan het begin van de zomer, voor vertrek met vakantie of voor de start van een behandeling zoals een lichaamsmassage of een rugpakking om de gebruikte producten en oliën optimaal hun werk te laten doen.

Jojobacare rugpakking:
Jojoba olie wordt bekomen door het persen van de nootachtige vruchten. Door zijn grote indringvermogen is de jojobaolie ook een uitstekend middel voor vitamines en actieve stoffen doorheen de huidbarrière, tot in de buurt van de iets dieperliggende levende huidlagen. Deze zal vermengd worden in de mineraliserende klei en zo diep inwerken op de huid.

Doel van een pakking:
  • Weghalen van dode huidcellen
  • Passieve acne verzorgen
  • Huid hydrateren en/of voeden
  • Spierspanningen verminderen
  • Een welbehagen gevoel geven

Koude beenwrapping:
Zeer sterk aan te raden bij mensen met vermoeide  en zware benen,spataderen en zwakke aders/aderkleppen.Ideaal in de zomer.